м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Білоцерківські дітлахи відвідали з екскурсійною програмою аеродром "Біла Церква"

23.09.2016
Білоцерківські дітлахи відвідали з екскурсійною програмою аеродром "Біла Церква"
21 вересня комунальне підприємство "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" організувало екскурсію для юних мешканців міста по авіаційним об'єктам, що розташовані на його території. Побувати на КП "БВАК" пощастило дітям, котрі на День міста взяли участь у конкурсі та намалювали малюнок на авіаційну тематику.
Мандрівка по підприємству стала для дітей справжнім святом, з морем позитивних емоцій та незабутніми враженнями. Такий патріотичний захід комунальне підприємство проводить вперше серед підростаючого покоління з метою популяризації авіаційних традицій Білої Церкви.
Впродовж півторагодинної екскурсії хлопчики та дівчата дізнавалися про історію створення та діяльність підприємства, познайомилися з цивільною авіацією, побачили злітно-посадкову смугу, довжиною в 2,5 км, літаки моделей ІЛ-76, АН-12, а також відвідали ангар, розміром з футбольне поле, де проводиться ремонт та модернізація бортів. Особливе захоплення викликала у дітей легкомоторна авіація, що базується в аероклубі "Пілот".
 
Однак, найбільшу радість юні білоцерківці отримали від можливості кожному посидіти за штурвалом справжнього літака АН-12, який нещодавно прилетів у Білу Церкву для проходження технічного обслуговування. Перебуваючи в кабіні літака, діти мали змогу ознайомитися з приборами та інструментами керування повітряного судна, а також відчути себе пілотами, бортпровідниками, штурманами, зв'язківцями тощо.
Директор підприємства КП "БВАК" Сергій Кандауров особисто приєднався до екскурсії, аби розповісти дітям про перспективи авіаційної галузі та заохотити їх гарно навчатись у школі, щоб в майбутньому стати висококласними фахівцями авіасфери.
Переконавшись в необхідності та доцільності проведення пізнавальних екскурсій на КП "БВАК", віднині підприємство започатковує періодичне проведення таких просвітницьких заходів серед мешканців міста, зокрема молоді.